Роберт Гилиланд потпиша пресечен потпис PSA DNA 84174185 SR -71 Blackbird Pilot - MLB ги намали потписите
Новак

Роберт Гилиланд потпиша пресечен потпис PSA DNA 84174185 SR -71 Blackbird Pilot - MLB ги намали потписите

DEN 0.33

Во достапна форма

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; MLB ги намали потписите. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; MLB ги намали потписите. Роберт Гилиланд потпиша скратен потпис PSA DNA 84174185 (г) SR-71 Blackbird Pilot Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморија. Меморијабилии на пилоти во Сиетл.

Главните карактеристики

Избор на клиент