Мајкл Вик Потпиша Филаделфија Орли Целосна Големина Спд Реплика Затемнување Шлем ЈСА-Автограм Нфл Шлемови
Новак

Мајкл Вик Потпиша Филаделфија Орли Целосна Големина Спд Реплика Затемнување Шлем ЈСА-Автограм Нфл Шлемови

DEN 7127.84

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Автограм Нфл Шлемови. Мајкл Вик Потпиша Филаделфија Орли Целосна Големина Спд Реплика Затемнување ШЛЕМ ЈСА ако производот е непотпишан или не се користи игра, холограмот нема да биде вклучен мајкл вик сувенири. Филаделфија орли сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент