Војводата Мас Потпиша Индекс Картичка Бејзбол Автограм ЊУЈОРК Јенкис 1961 Вс Шампиони ЈСА ЛОА-Млб Намалување На Потписи
Новак

Војводата Мас Потпиша Индекс Картичка Бејзбол Автограм ЊУЈОРК Јенкис 1961 Вс Шампиони ЈСА ЛОА-Млб Намалување На Потписи

DEN 0.33

Во достапна форма

Ако е автограм, вклучува индивидуално нумериран, евидентен холограм Категорија; Млб Намали Потписи. Војводата Маас Потпиша Индекс Картичка Бејзбол Автограм ЊУЈОРК Јенкис 1961 Вс Шампиони ЈСА ЛОА ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограмот нема да биде вклучен сувенири На Војводата Мас. Њујорк јенкис сувенири.

Главните карактеристики

Избор на клиент