Црвен змеј Питер Рајт змија од нитротех, виолетова јонска стрела - 2 сетови по пакет
Новак

Црвен змеј Питер Рајт змија од нитротех, виолетова јонска стрела - 2 сетови по пакет

DEN 2.33

Во достапна форма

Snakebite nitrotech јонски кратки стебла 2 комплети по пакет (вкупно 6 вратила). Кратки стебла - 36мм. Поликарбонат Дарт шахти. Уметната фузија на погледот на окото и радикалната функционалност направена со ултра-модерна транспарентна полимерна конструкција и систем за промена на играта за промена на играта. Snakebite nitrotech јонски кратки стебла. 2 комплети по пакет (вкупно 6 вратила). Кратки стебла - 36мм. Поликарбонат Дарт шахти. Уметната фузија на погледот на окото и радикалната функционалност направена со ултра-модерна транспарентна полимерна конструкција и систем за промена на играта за промена на играта. Нитро јонските шахти со брендирани змии, го комплиментираат најпопуларниот избор на вратило во светот со тој уникатен и зачудувачки ефект на змија.

Главните карактеристики

Избор на клиент