Менди Ромеро Ред Сокс/Роки го потпишаа автограмиран М.Л. Бејзбол w/COA - Автограмирани бејзбол
Новак

Менди Ромеро Ред Сокс/Роки го потпишаа автограмиран М.Л. Бејзбол w/COA - Автограмирани бејзбол

DEN 2.33

Во достапна форма

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Автограмирани бејзбол. Менди Ромеро Ред Сокс/Роки го потпишаа автограмиран М. Бејзбол w/COA Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Менди Ромеро. Колорадо Рокис меморијали.

Главните карактеристики

Избор на клиент