Бакарен лим Yuesfz 99,9% Cu Foil Plate Работен бакарен листови за емајлинг електрична дебелина бакарен лист
Новак

Бакарен лим Yuesfz 99,9% Cu Foil Plate Работен бакарен листови за емајлинг електрична дебелина бакарен лист

DEN 1003.20

Во достапна форма

Донесете ги вашите занаетчиски идеи во живот - идеално за ракотворби, емајл, реставрација на бакар, правење или електрични проекти Популарен густ материјал за покрив и водоотпорен слој. Донесете малку нова боја и текстури во еден од вашите занаетчиски проекти. Толку многу проекти ќе уживаат во овој прекрасен бакар. Може да биде заварување : тешко, силно. Одлично за заварување и ласкање. Имајте убаво механичко однесување и термичка стабилност. Издржлив во употреба. Карактеристики и употреба- бакарот е широко користен во развој на производи, DIY експерименти, одржување, производство и сл. Совршено за голем број на проекти кои се движат од уметност, занаети или хоби -работа до индустриска и научна употреба. Добро во електрична флексибилна, одлична густина, топлинска спроводливост, добра спроводливост и. Може да се користи за спроводливо, термичко и заварување. Висок квалитет -100% и висок квалитет. Мазна површина, ниска содржина на кислород. Висока чистота, добра организација. Донесете ги вашите занаетчиски идеи во живот - идеално за ракотворби, емајл, реставрација на бакар, правење или електрични проекти. Популарен густ материјал за покрив и водоотпорен слој. Донесете малку нова боја и текстури во еден од вашите занаетчиски проекти. Толку многу проекти ќе уживаат во овој прекрасен бакар. Може да биде заварување : тешко, силно. Одлично за заварување и ласкање. Имајте убаво механичко однесување и термичка стабилност. Издржлив во употреба. Карактеристики и употреба- бакарот е широко користен во развој на производи, DIY експерименти, одржување, производство и сл. Совршено за голем број на проекти кои се движат од уметност, занаети или хоби -работа до индустриска и научна употреба. Добро во електрична флексибилна, одлична густина, топлинска спроводливост, добра спроводливост и. Може да се користи за спроводливо, термичко и заварување. Висок квалитет -100% и висок квалитет. Мазна површина, ниска содржина на кислород.

Главните карактеристики

Избор на клиент

Arbor Shim, 0.0020x5/8 ID, PK10
Новак
Arbor Shim, 0.0020x5/8 ID, PK10
Во достапна форма
DEN 328.96
Вреднување на стоката: