Коректор за поставување на ставот на ZYZMH Поддршка за поддршка на грбот на 'рбетот на' рбетот на грбот за поддршка на рамената Поддршка за појаси за возрасни Невидлив
Новак

Коректор за поставување на ставот на ZYZMH Поддршка за поддршка на грбот на 'рбетот на' рбетот на грбот за поддршка на рамената

DEN 1.00

Во достапна форма

Нашите производи се изработени од пријателски материјали без иритирачки мирис, што ги прави посоодветни за употреба на кожата Заштитете го вашето здравје и она на вашето семејство. Дизајниран со употреба на ергономски принципи, производот автоматски ќе го прилагоди вклопувањето според човечкиот 'рбет и е пријатно за носење. Ремените на рамото се дизајнирани со проширен лак, според инженерските принципи, кои ги отвораат рамената додека го распрснуваат притисокот врз рамената и ја подобруваат удобноста на положбата на рамото. Двете ленти за рамо се вкрстуваат со PU плочи во форма на дијаманти низ основните точки на стрес, ефикасно корекција на задното држење на телото и го подобруваат темпераментот. Еластична лента за половината : Лесно е да се прилагоди еластичноста, прилагодете ја удобноста!. Нашите производи се изработени од пријателски материјали без иритирачки мирис, што ги прави посоодветни за употреба на кожата. Заштитете го вашето здравје и она на вашето семејство. Дизајниран со употреба на ергономски принципи, производот автоматски ќе го прилагоди вклопувањето според човечкиот 'рбет и е пријатно за носење. Ремените на рамото се дизајнирани со проширен лак, според инженерските принципи, кои ги отвораат рамената додека го распрснуваат притисокот врз рамената и ја подобруваат удобноста на положбата на рамото. Двете ленти за рамо се вкрстуваат со PU плочи во форма на дијаманти низ основните точки на стрес, ефикасно корекција на задното држење на телото и го подобруваат темпераментот. Еластична лента за половината : Лесно е да се прилагоди еластичноста, прилагодете ја удобноста!. Нашите производи се изработени од пријателски материјали без иритирачки мирис, што ги прави посоодветни за употреба на кожата. Заштитете го вашето здравје и онаа на вашето семејство, дизајнирано со употреба на ергономски принципи, производот автоматски ќе го прилагоди вклопувањето според човечкиот 'рбет и е пријатно за носење.

Главните карактеристики

Избор на клиент