NEC VT465 3LCD SVGA преносен проектор
Новак

NEC VT465 3LCD SVGA преносен проектор

DEN 1040.00

Во достапна форма

Бела осветленост 1800 ANSI Lumens / 1500 Lumens (ECO) Резолуција 800x600 Аспект на аспект 4 : 3 (SVGA) Контраст 400 : 1 Видео режими на екранот 3 LCD Видео режими 720p, 1080i режими на податоци MAX 1600 X1200 Фрли растојание 4,7 ' - 30,2' Големина на сликата 40,00 " - 300,00" Сооднос на фрлање 1.52 : 1 - 1,82 : 1 дигитален зум Да само дигитален клучник вертикален. Големина на проекторот 3,50 "x 12.20" x 9,70 "(HXWXD) Тежина 6,5 lbs Аудибилен бучава 37 d B / 32 d B (Eco) Внатрешни звучници 1.0 Watts Mono Power 270 Watts 100 V - 240 V. Поврзување : USB тип -Б, композит (RCA), S-Video, VGA/SVGA D-Sub, Wired. Платформа : компјутерски производи. Карактеристики : вградени звучници, проекција на таванот, корекција на бојата, HD подготвена, преносна, навалување на проекцијата, задна проекција, табела Топ Проекција. NEC VT465 проектор е преносен проектор SVGA.

Главните карактеристики

Избор на клиент