Фотографија на историски производи: Дали ќе им помогнете на жените од Франција, да зачуваат пченица, Едвард Пенфилд, 1918 година, фотографија од светска војна
Новак

Фотографија на историски производи: Дали ќе им помогнете на жените од Франција, да зачуваат пченица, Едвард Пенфилд, 1918 година,

DEN 1.00

Во достапна форма

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот Фото : Дали ќе им помогнете на жените од Франција, да зачуваат пченица, Едвард Пенфилд, 1918 година, Светска војна Фото Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите од 8х12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.

Главните карактеристики

Избор на клиент