Михаил Баришников 8х10 театарска фотографија потпишана во лице
Новак

Михаил Баришников 8х10 театарска фотографија потпишана во лице

DEN 3200.00

Во достапна форма

UACC регистриран дилер на автограм #192 100% автентични автограми загарантирани за живот. Обезбеден сертификат за автентичност (COA). Никогаш не продаваме „пред-печатени“ или фотографии генерирани од компјутер. На залиха и подготвени за испорака!. Прекрасен удар на балетот одличен.

Главните карактеристики

Избор на клиент