СЕЛИН ДИОН ПОТПИША АВТОГРАМ ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА ФЕНДЕР СТРАТОКАСТЕР ЕЛЕКТРИЧНА ГИТАРА Б В/ ЏЕЈМС СПЕНС ЈСА АВТЕНТИКАЦИЈА-МОЕТО СРЦЕ ЌЕ ПРОДОЛЖИ, ТИТАНИК, ИНКОГНИТО, У
Новак

СЕЛИН ДИОН ПОТПИША АВТОГРАМ ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА ФЕНДЕР СТРАТОКАСТЕР ЕЛЕКТРИЧНА ГИТАРА Б В/ ЏЕЈМС СПЕНС ЈСА АВТЕНТИКАЦИЈА-МОЕТО СРЦЕ

DEN 3.33

Во достапна форма

Повеќе од 15 години во бизнисот! Молња брз дневен превозот!. Илјадници тв и филмски фотографии, скрипти и постери на располагање!. Редовно се додава нов инвентар!. Секој автограм добиен лично и гарантиран автентичен!. Повеќе од 15 години во бизнисот!. Молња брз дневен превозот!. Илјадници тв и филмски фотографии, скрипти и постери на располагање!. Редовно се додава нов инвентар!. Секој автограм добиен лично и гарантиран автентичен!. Информации за производот : Потпис(И) : Селин Дион Опис На Предметот : Целосна Големина Фендер Електричен Стратокастер Гитара Локација На Потпишување : Специфични детали за потпишување достапни На Барање Автентикација : Џејмс Спенс (ЈСА) Автентикација : УУ44349.

Главните карактеристики

Избор на клиент