ГЛОСО Е77 Автоматско Ресетирање Мини Банкомат Прекинувачи
Новак

ГЛОСО Е77 Автоматско Ресетирање Мини Банкомат Прекинувачи

DEN 127.20

Во достапна форма

Мини / БАНКОМАТ Автоматско Ресетирање (Т1) Прекинувачи, 25а @ 14вдц-1 Пакет Модифицирано Ресетирање тип 2 : Останува во отворена положба додека има моќност на колото. Ресетира кога палењето е исклучено. Материјали : ул-Отценети 94 V0 термопластично тело со метален капак. Калај-обложени терминали од бакарна легура. Завршување : Компатибилен со 280 тип осигурувачи блокови со користење на 0,32" (8,1 мм) централно растојание. Усогласеност : SAEJ553.

Главните карактеристики

Избор на клиент