Алатка За Центрирање На Усогласување на спојката, Алатка За Усогласување На Спојката Универзална Пластична Плоча За Спојка За Корекција На Автомобил за Корекција
Новак

Алатка За Центрирање На Усогласување на спојката, Алатка За Усогласување На Спојката Универзална Пластична Плоча За Спојка За Корекција

DEN 1.00

Во достапна форма

Оваа алатка може брзо да ја заврши работата за прилагодување на спојката и плочата за притисок со едната рака пред склопувањето Изработен од пластичен материјал, не е лесно да се оштети опремата и да се избегнат непотребни загуби. Опсегот на алатката за калибрација за слободно работно место на автомобилската спојка е 14,4-2120,9-29мм. Точност произведена со строги стандарди, што го прави издржлив и цврст. Оваа алатка за корекција е многу погодна за употреба кај повеќето автомобили и е многу практична. Оваа алатка може брзо да ја заврши работата за прилагодување на спојката и плочата за притисок со едната рака пред склопувањето. Изработен од пластичен материјал, не е лесно да се оштети опремата и да се избегнат непотребни загуби. Опсегот на алатката за калибрација за слободно работно место на автомобилската спојка е 14,4-2120,9-29мм. Точност произведена со строги стандарди, што го прави издржлив и цврст. Оваа алатка за корекција е многу погодна за употреба кај повеќето автомобили и е многу практична.

Главните карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Universal Clutch Alignment Centering Tool
Color:
Black
Material:
Plastic
Correction Tool Length:
Approx. 12.96cm/5.1in
Sleeve Anchors Length:
Approx. 5.48cm/2.2in
Strut Sleeve Length:
Approx. 5.48cm/2.2in
Package List:
1 x Universal Clutch Alignment Centering Tool1 x Sleeve Anchor:
1 x Strut Sleeve  :

Избор на клиент