Fenggtonqii боја на пиштол со двојно капаче за метални метални столпчиња капа 6мм и пост 10мм пакет од 100 комплети
Новак

Fenggtonqii боја на пиштол со двојно капаче за метални метални столпчиња капа 6мм и пост 10мм пакет од 100 комплети

DEN 1.00

Во достапна форма

Дијаметар на капачето : 6мм, должина на пост : 10мм, базен дијаметар : 6мм Големината на дијаметарот на капачето е иста со големината на дијаметарот на основниот дијаметар. Стил на ритам : Двојно капаче. Кога само најдобрите ќе сторат, овие занити го нудат готовиот. Во мојата продавница има многу големини и двојни капачиња во боја. Дијаметар на капачето : 6мм, должина на пост : 10мм, базен дијаметар : 6мм. Големината на дијаметарот на капачето е иста со големината на дијаметарот на основниот дијаметар. Стил на ритам : Двојно капаче. Кога само најдобрите ќе сторат, овие занити го нудат готовиот. Во мојата продавница има многу големини и двојни капачиња во боја. Материјал : Метал. Овие се најпопуларните навртки во стилот што ги продаваме. Двојното капаче ви дава убав готов изглед од обете страни. Совршено за сите ваши кожни занаетчиски проекти! Изборот за готов изглед на обете страни на вашите проекти.

Главните карактеристики

Избор на клиент