Пакет - 2 мешани пакувања со картони - 8,5 x 11 инчи - блуз и есенцијал - вкупно 100 листови - хартија за чиста патека
Новак

Пакет - 2 мешани пакувања со картони - 8,5 x 11 инчи - блуз и есенцијал - вкупно 100 листови - хартија за чиста патека

DEN 140.64

Во достапна форма

Избрани блуз : Teal Blue 65lb Cover; Бебе сино капаче од 65lb; Сина покривка од 65lb; Покрив со длабоко море сино 80lb; и светло питомско сино капаче од 65lb Избрани бои : 65lb капакот : пет листови од секоја : цреша црвена, темно кафеава, жолта, зелена, многу бери розова, грозје виолетова, црна, бела и розова; Покрив од 80lb : Длабоко море сино. Цврсто јадрото на картонот - лесно да се постигне резултат - чисто и набори чисто. Лигнин и киселина бесплатна хартија за книги за големи долготрајни резултати. Направено во САД. Избрани блуз : Teal Blue 65lb Cover; Бебе сино капаче од 65lb; Сина покривка од 65lb; Покрив со длабоко море сино 80lb; и светло питомско сино капаче од 65lb. Избрани бои : 65lb капакот : пет листови од секоја : цреша црвена, темно кафеава, жолта, зелена, многу бери розова, грозје виолетова, црна, бела и розова; Покрив од 80lb : Длабоко море сино.

Главните карактеристики

Избор на клиент