Слушалките за слушалки на Tek Styz компатибилни со Oppo Reno7 5G во уво безжичен бучава за откажување на слушалките
Новак

Слушалките за слушалки на Tek Styz компатибилни со Oppo Reno7 5G во уво безжичен бучава за откажување на слушалките

DEN 1.67

Во достапна форма

✅ultra-мала и лесна сертифицирана компатибилна со вашиот Oppo RENO7 5 G, изолацијата на бучава обезбедува висококвалитетен звук и вградени двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и повикувачот ✅multifunctional копче ви овозможува да одговорите/отфрлите/паузирате/закачите повик или музика и да активирате говорни известувања. Extiped Обезбедена со безжична верзија v4.1 Bluetooth Долг дострел технологија, таа обезбедува постабилна врска и помала потрошувачка на енергија. -Изолацијата на несис обезбедува висококвалитетен звук и вградени двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и вашиот повикувач. - Вклучено е кутијата за малопродажба, пакетот вклучува кабел Micro USB за цели за полнење (полнач не е вклучен, користете USB полнач), адаптер за уши и прирачник за корисникот. ✅ultra-мала и лесна сертифицирана компатибилна со вашиот Oppo RENO7 5 G, изолацијата на бучава обезбедува висококвалитетен звук и вградени двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и повикувачот. ✅multifunctional копче ви овозможува да одговорите/отфрлите/паузирате/закачите повик или музика и да активирате говорни известувања. Extiped Обезбедена со безжична верзија v4.1 Bluetooth Долг дострел технологија, таа обезбедува постабилна врска и помала потрошувачка на енергија. -Изолацијата на несис обезбедува висококвалитетен звук и вградени двојни микрофони даваат јасна комуникација помеѓу вас и вашиот повикувач. - Вклучено е кутијата за малопродажба, пакетот вклучува кабел Micro USB за цели за полнење (полнач не е вклучен, користете USB полнач), адаптер за уши и прирачник за корисникот.

Главните карактеристики

Избор на клиент