Низ Smafforing ASR - CB40BL Јаглерод Делукс Јаглерод Тон Материјал Сина
Новак

Низ Smafforing ASR - CB40BL Јаглерод Делукс Јаглерод Тон Материјал Сина

DEN 382.08

Во достапна форма

Јаглерод тон делукс материјал Слободна ротација : 360° хоризонтална, 180° вертикална. Може да се користи како држач со прилагодување на аголот. Со прстен за паметен телефон прикачен на задниот дел, можете да го држите вашиот паметен телефон со едната рака. Прилагодете се на претпочитаниот агол и ротирајте на 360° хоризонтално или 180° вертикално.

Главните карактеристики

Избор на клиент