Реико-Самсунг Галакси С20+ 3-во-1 Паричник Случај -  Браун
Новак

Реико-Самсунг Галакси С20+ 3-во-1 Паричник Случај -  Браун

DEN 0.67

Во достапна форма

Три странични џебови за кредитни картички, визит-картички и други дневни "задолжителни" ставки Функцијата слободен штанд ви помага лесно да гледате видеа или да гледате слики. Квалитет-изработен за прецизно вклопување и лесно ракување. Безбедна магнетна размавта за да ја држите куќиштето затворено и телефонот без гребење и заштитен од капки и удари. Способни да се вклопат во торбички, вреќи или други мали џебни простори. Целосна и стилска заштита со целосен пристап до сите порти, копчиња и камера. Три странични џебови за кредитни картички, визит-картички и други дневни "задолжителни" ставки. Функцијата слободен штанд ви помага лесно да гледате видеа или да гледате слики. Квалитет-изработен за прецизно вклопување и лесно ракување. Безбедна магнетна размавта за да ја држите куќиштето затворено и телефонот без гребење и заштитен од капки и удари.

Главните карактеристики

Избор на клиент