Германско Знаме наметка на германско Знаме Германско Знаме Знаме На Германија Ден На Националниот Ден
Новак

Германско Знаме наметка на германско Знаме Германско Знаме Знаме На Германија Ден На Националниот Ден

DEN 137.44

Во достапна форма

Допирот на тоа е мазен и мек, така што нема да ја повреди вашата кожа Едноставно за ставање и полетување. Неопходен за прославата на германскиот Ден. Наметката многу лесно би мавтала со ветре што доаѓа. Користење филц крпа и сатен како материјал со фина игла. Допирот на тоа е мазен и мек, така што нема да ја повреди вашата кожа. Едноставно за ставање и полетување. Неопходен за прославата на германскиот Ден. Наметката многу лесно би мавтала со ветре што доаѓа. Користење филц крпа и сатен како материјал со фина игла. Описоваа наметка со германско знаме отпечатена со филц крпа и сатен како материјал со фина игла е неопходна за прославата на германскиот Ден. Одлично е и за други сценарија во кои можеби ќе треба да ја покажете својата огромна поддршка за оваа земја. Допирот на него е мазен и мек, а наметката многу лесно би мавтала со ветре што доаѓа навнатре.

Главните карактеристики

Избор на клиент