Vogue безжичен автоматски ротирачки керамички виткар за коса USB, за полнење со автоматски виткар, LED дисплеј, виткач на виткари за коса, виткач на коса
Новак

Vogue безжичен автоматски ротирачки керамички виткар за коса USB, за полнење со автоматски виткар, LED дисплеј, виткач на виткари

DEN 1.67

Во достапна форма

◆ Интелигентна контрола на топлина, паметната виткање на косата ќе ја заштити вашата коса од какво било оштетување на топлина ◆ 6 видови на прилагодливи температури за сите стилови на коса. ◆ Доаѓа со комора за навивам на топлина за да ги заштитите вашите раце од секоја моментална површина на топлина. ◆ Многу едноставен за употреба, вреди да се купи. ◆ Интелигентна контрола на топлина, паметната виткање на косата ќе ја заштити вашата коса од какво било оштетување на топлина. ◆ 6 видови на прилагодливи температури за сите стилови на коса. ◆ Доаѓа со комора за навивам на топлина за да ги заштитите вашите раце од секоја моментална површина на топлина. ◆ Многу едноставен за употреба, вреди да се купи. Име на производот : виткање Ironcolor : сива, розова, белци : 26* 10.5cmproducts Вклучуваат : 1* виткање пеглани во оваа продавница : навивачи на коса за долга коса ; виткање на јазици за кратка коса ; виткање на косата ; стапче за виткање на косата ; плач од плажа Вејвер виткар за коса ; Коса ; Коса ; Коса ; Коса ; Тонгс ; мини виткар за коса ; големи буриња виткање на јазици ; шетач за коса за коса , разни модерни караци.

Главните карактеристики

Избор на клиент