2019 Аризона Дијамандбакс Адам onesонс #10 игра користени играчи на црни панталони недела 37 2 - Игра користена MLB панталони
Новак

2019 Аризона Дијамандбакс Адам onesонс 10 игра користени играчи на црни панталони недела 37 2 - Игра користена MLB панталони

DEN 566.40

Во достапна форма

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен Категорија; Игра користени панталони MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Игра користени панталони MLB. 2019 година Аризона Дијамандбекс Адам onesонс #10 игра користена игра на црни панталони Недела 37 2 Ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограм нема да биде вклучен меморија за Адам onesонс. Меморијабилии на Балтимор Ориолес.

Главните карактеристики

Избор на клиент