1964 Тимот на Топс Newујорк Јанкис го постави Newујорк Јанкис ВГ+ Јанкис
Новак

1964 Тимот на Топс Newујорк Јанкис го постави Newујорк Јанкис ВГ+ Јанкис

DEN 9760.00

Во достапна форма

Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Yorkујорк Јанкис Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Сенди Куфакс, Роџер Марис и Јоги Бера. Овој сет на тимот на Топс Јанки од 1964 година во 1964 година содржи 32 картички, во просек многу добра+ 3,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. Тимските комплети, стартерите и многу се прават одлични подароци за секој обожавател на Yorkујорк Јанкис. Картите вклучени во овој сет ќе се продаваат за ако се купат одделно. Вклучени некои клучни играчи се : Сенди Куфакс, Роџер Марис и Јоги Бера. Овој сет на тимот на Топс Јанки од 1964 година во 1964 година содржи 32 картички, во просек многу добра+ 3,5 состојба. 100% гаранција за задоволство за сите набавки. За прашања во врска со нашите производи, ве молиме контактирајте не. 1964 Тимот на Топс Newујорк Јанкис го постави Newујорк Јанки (сет) VG+ Јанки. Овој сет на тимот на Топс Јанки од 1964 година во 1964 година ги содржи бејзбол картичките „Топс Јанкис“ од 1964 година и прави одличен подарок за секој обожавател на Јанкис. Со инвентар од над 15,000 тимски комплети, картичките на Дин има тимски сетови и во близина на тимски сетови за скоро секој тим, во повеќе услови, за сите спортови, за повеќето големи сетови издадени помеѓу 1909 и 1979 година. Во собата се наоѓа и Светската серија од 1963 година Определување.

Главните карактеристики

Избор на клиент