Pactiv SQ Plas Base 32oz 2/150
Новак

Pactiv SQ Plas Base 32oz 2/150

DEN 111.84

Во достапна форма

Продаден како 500/пакет Направени со шишиња за пијалоци рециклирани со потрошувачи кои помагаат да се намали отпадот од депонијата. Ја олеснува идентификацијата на производот. Овозможува отпорност на тресење и пукнатина и додава на целокупната јачина. Направени со шишиња за пијалоци рециклирани со потрошувачи кои помагаат да се намали отпадот од депонијата. Ја олеснува идентификацијата на производот. Овозможува отпорност на тресење и пукнатина и додава на целокупната јачина.

Главните карактеристики

Избор на клиент